Connectivitat i 5G: l'aportació de Cellnex al MWC

La principal novetat de l'empresa de telecomunicacions és la presentació del pilot 5G Catalunya juntament amb MásMóvil

Imatge d'arxiu de l'estand de Cellnex a la darrera edició del MWC | Cedida Imatge d'arxiu de l'estand de Cellnex a la darrera edició del MWC | Cedida

Cellnex Telecom participarà per catorzena edició al Mobile World Congress (MWC). La seva aportació se centrarà en la connectivitat i el 5G, així com en l'ús d'aquestes tecnologies en la societat postcovid-19. L'empresa de telecomunicacions presentarà a la fira -el dilluns a les 12.30 hores- el pilot 5G Catalunya juntament amb MásMóvil, per tal de potenciar l'ecosistema industrial i tecnològic i amb aplicacions en àmbits com la indústria, la mobilitat urbana, la compra a distància, la transmissió audiovisual, la gestió de la seguretat i l'educació en remot, per exemple. 

A més, Cellnex mostrarà al seu estand casos d'ús implementats en l'àmbit 5G que s'estan desplegant a Europa, com el 5GMED -que es presentarà el dilluns a les 17.30 hores-. També hi ha quatre projectes pilot en el ferrocarril i l'autopista del Corredor Mediterrani -en el tram entre Figueres i Perpinyà- i la iniciativa 5G-Lean, que la companyia desenvolupa juntament amb Nokia i Quobis per portar la connectivitat a les zones rurals. 

També participarà al congrés del mòbil la filial Edzcom, segons ha indicat l'empresa a través d'un comunicat. Ho farà amb l'aportació de tecnologia en xarxes privades de comunicacions per executar els processos d'empreses i indústries per mitjà d'una infraestructura pròpia -el dimarts a les 15.00 hores-. La startup participada per Cellnex Nearby Computing també hi serà present. Juntes, desenvolupen solucions innovadores vinculades a l'Edge Computing o processament de dades a l'extrem de la xarxa associada al 5G. 

Més informació
SBTi aprova els objectius de reducció d'emissions de Cellnex
El MWC acollirà les propostes de Telefónica per digitalitzar els ports
Avui et destaquem
El més llegit