Cellnex reafirma la seva aposta per la IoT amb Nearby Sensor

L'empresa de telecomunicacions adquireix un 15% del capital de la startup

El CEO de Cellnex, Tobías Martínez El CEO de Cellnex, Tobías Martínez

Cellnex Telecom entra a l'accionariat de Nearby Sensor, especialitzada en el desenvolupament de sistemes i aplicacions de la internet de les coses (IoT) per a ciutats intel·ligents, infraestructures i grans equipaments. Segons informen en un comunicat, ambdues organitzacions han acordat la incorporació de l'empresa de telecomunicacions a l'accionariat de la startup després d'una aportació de 500.000 euros, un 15% del capital.

"Per a Cellnex, la inversió en Nearby Sensor s'inscriu en la nostra estratègia d'innovació oberta i col·laborativa, identificant iniciatives emprenedores que, partint de la recerca de frontera a les universitats i centres de coneixement, acaba tenint una traducció en propostes de valor i servei innovadores dins de l'àmbit de la connectivitat i les telecomunicacions", afirma Òscar Pallarols, director global d'Innovació i Estratègia de Cellnex.

A més a més de Cellnex, l'accionariat de Nearby Sensors està conformat pels fundadors de l'empresa vinculats a la implantació de la tecnologia en la gestió pública de la ciutat de Barcelona, Urbidermis del grup Santa&Col·le i l'enginyeria Eacom. La startup tecnològica està dedicada al desplegament de la internet de les coses, la computació distribuïda i l'automatització de processos híbrids.

Més informació
Cellnex inverteix 250 milions d'euros en 5G
Cellnex se suma a 5G Barcelona
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit