Celsa reordena la seva direcció

El moviment arriba després de l'ascens de Francesc Rubiralta a la presidència de la patronal Eurofer

Celsa ha anunciat la reordenació de la seva àrea directiva, després del nomenament de Francesc Rubiralta com a president d’Eurofer, la patronal europea de les empreses siderúrgiques. Els canvis impliquen que Francesc Mesegué, fins ara director d’operacions, arribi a la vicepresidència. Rubiralta vol "incrementar la participació i la capacitat d'influència del sector".

L’antic càrrec de Mesegué serà ocupat per Luis Sanz, actualment director comercial de Celsa. Amb aquestes modificacions, el grup català assegura que podrà respondre a la situació derivada de l’entorn econòmic amb major flexibilitat i agilitat. Celsa encara una de les fases del pla estratègic 2021-2028 en plena negociació amb els creditors.

En paral·lel, Celsa ha reduït un 22% les seves emissions de diòxid de carboni des de l’any 2015, moment en el qual va iniciar el pla de descarbonització. Durant el 2021, la firma siderúrgica va reciclar més de set milions de tones de ferralla per produir 6,6 milions de tones de productes llargs d’acer.

Més informació
Centenars de treballadors de Celsa es manifesten a Barcelona
La producció industrial cau un 2,3% a Catalunya
La producció industrial creix un 3,3% a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit