CA | ES

Aena rebutja una possible contraopa sobre Abertis

Les accions de les dues companyies tornen a la Borsa després que la CNMV suspengués la seva cotització abans de l'obertura dels mercats

Abertis amplia el negoci a Argentina Abertis amplia el negoci a Argentina

El consell d'Enaire, societat mitjançant la qual el Govern controla el 51% d'Aena, ha decidit rebutjar la potencial contraopa d'Abertis per part del gestor aeroportuari.

Tot i així, Aena ha confirmat que el consell d'administració i la comissió executiva es van reunir per analitzar la viabilitat financera i industrial de l'adquisició de la companyia d'autopistes.

Les accions d'Aena i Abertis tornen al parquet després que la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) decidís suspendre cautelarment la cotització mentre es difonia una informació rellevant sobre ambdues entitats. En concret, els títols d'Aena han tornat a cotitzar amb un alça del 0,48%, fins a un preu de 169 euros, mentre que Abertis ha tornat a la Borsa amb un descens del 0,09%, amb un preu de 16,40 euros per acció.

Suspensió de la cotització

La CNMV ha decidit suspendre cautelarment, amb efectes immediats, la cotització d'Aena i Abertis abans de l'obertura dels mercats, per la possible contraopa de l'ens aeroportuari per fer-se amb la companyia catalana. 

Segons informa aquest dimecres el diari Expansión, Aena ha estudiat llançar una contraopa sobre Abertis que millori les condicions anunciades pel grup italià Atlantia, de 16,5 euros per acció.

Les accions d’Abertis van tancar ahir a un preu de 16,41 euros, amb un descens del 0,58%, mentre que les d'Aena van marcar un preu de 168,10 euros, amb una caiguda de l'1,12%.

Més informació
Cellnex es reforça a Itàlia en plena opa sobre Abertis
Abertis allarga la concessió a l'Argentina fins al 2030
Atlantia formalitza l'OPA sobre Abertis
Avui et destaquem
El més llegit