Xavi Pons, nou conseller delegat d'Idilia Foods

El productor del ColaCao i la Nocilla tanca el 2018 amb una facturació de 174 milions d'euros, un 2% més

Xavi Pons és el nou conseller delegat d'Idilia Foods
Xavi Pons és el nou conseller delegat d'Idilia Foods

Idilia Foods ha nomenat Xavi Pons nou conseller delegat de l'empresa amb l'objectiu de liderar els reptes corporatius en el mitjà i llarg termini, ha informat en un comunicat.

Nascut a Barcelona i de 48 anys, Pons, que s'incorporarà a l'empresa aquest gener, compta amb una trajectòria professional de 23 anys en el sector del gran consum, i la seva carrera s'ha desenvolupat en els darrers 17 anys en Mars, on ha estat director general a Espanya i Portugal des del 2012.

Idilia Foods, que compta amb més de 300 treballadors, ha tancat el 2018 amb un creixement de la facturació proper al 2%, i ha superat els 174 milions d'euros.

L'empresa, que engloba marques com ColaCao, Nocilla, Paladín, Okey i Mesura, ha destacat les innovacions fetes en els darrers anys, com la renovació de la recepta de Nocilla, de la qual s'ha eliminat l'oli de palma.

Més info: Nocilla substitueix l'oli de palma pel de girasol

També ha llançat novetats com Avenacao, ColaCao Shake, Nocilla 0% i ha engegat un nou complex industrial a Parets del Vallès (Barcelona) amb una inversió de 15 milions d'euros.

Així mateix, ha dut a terme adquisicions com l'empresa d'alimentació ecològica Sorribas-Biográ i promogut l'aliança amb Calidad Pascual per desenvolupar el negoci de batuts.

Més Informació
Idilia Foods construeix un complex industrial a Parets
Idilia Foods unifica la producció de ColaCao i Nocilla a la mateixa fàbrica
Avui et destaquem
Comentaris