Colonial fitxa a Aleix Valls

L’ex CEO de Mobile World Capital ocuparà el càrrec de Digital Senior Advisor i contribuirà en la implementació de la transformació digital a la immobiliària

Aleix Valls Aleix Valls

Aleix Valls, qui va ser director general de Mobile World Capital Barcelona, s’incorpora a la immobiliària Colonial com a Digital Senior Advisor. Valls s’encarregarà d’avaluar l’impacte i facilitar la implementació dels avenços que la transformació digital genera sobre el negoci immobiliari.

Amb aquesta nova incorporació a la plantilla, Colonial aprofundeix en el seu model de negoci basat en la innovació com a motor de generació de valor immobiliari, segons ha informat la companyia en un comunicat. L’arribada de Valls s’emmarca en l’aposta de Colonial pel desenvolupament de polítiques Proptech.

Aleix Valls va abandonar la direcció del Mobile World Capital el passat mes de juliol després de gairebé 12 anys en el càrrec. Durant aquests anys, Aleix Valls ha impulsat projectes que han contribuït a fer del Mobile World Capital un referent en la transformació digital, entre els quals destaca la creació del 4YFN. 

Més informació
Aleix Valls abandona la direcció de la Mobile World Capital Barcelona
Colonial substitueix el Popular a l'Íbex 35
Colonial aprova convertir-se en socimi
Avui et destaquem
El més llegit