Colonial substitueix el Popular a l'Íbex 35

La immobiliària patrimonialista ocuparà el lloc que deixa l'entitat financera

La directora general corporativa, el president i el conseller delegat de Colonial, Carmina Ganyet, Juan José Brugera i Pere Viñolas La directora general corporativa, el president i el conseller delegat de Colonial, Carmina Ganyet, Juan José Brugera i Pere Viñolas

Colonial passarà a formar part de l'Ibex 35 a partir del proper 19 de juny, segons ha acordat aquest dimecres el Comitè Tècnic Assessor del selectiu de la Borsa de Madrid.

La immobiliària patrimonialista ocuparà el lloc que ha deixat vacant Banc Popular, que va quedar exclòs l'Ibex després de ser adquirit per Santander.

Amb l'entrada de Colonial s'eleva el pes del sector immobiliari en el selectiu madrileny en plena recuperació d'aquest negoci a Espanya. La companyia que presideix Juan José Brugera serà la segona gran companyia patrominialista de l'Ibex juntament amb Merlín Properties.

Colonial compta amb una cartera d'edificis d'oficines en lloguer repartits als centres de negocis de Madrid, Barcelona i París valorada en uns 10.000 milions d'euros. En l'actualitat, la companyia aborda una estratègia de creixement després dels sanejaments i la reestructuració que va abordar després de la crisi.

Més informació
Colonial proposa als accionistes convertir-se en Socimi
Els Puig ja superen el 5% de Colonial
Colonial dispara el benefici un 42% al primer trimestre
Avui et destaquem
El més llegit