Colonial registra un benefici de 398 MEUR fins al setembre

El grup immobiliari incrementa un 116% els guanys respecte del mateix període de l'any passat

Colonial ha tancat els nou primers mesos de l’any amb un benefici de 398 milions d’euros. Aquesta xifra representa un increment d’un 116% respecte del mateix període de l’any passat. El grup immobiliari també ha experimentat un creixement d’un 16% en el volum de contractació, fins als 136.000 metres quadrats. 

El conseller delegat de Colonial, Pere Viñolas, atribueix l’augment de beneficis a una forta captura dels increments de renda. Pel que fa a l’ocupació, la companyia té el 96% de la seva cartera plena. Un àmbit on destaquen els actius a París, amb una ocupació del 99,8%, i a Barcelona amb un percentatge del 82%. 

Precisament la capital francesa lidera la xifra de negoci de Colonial amb 152 milions d’euros fins al setembre, per davant de Madrid (74 milions) i Barcelona (36 milions). En el capítol d’ingressos, la firma immobiliària ha obtingut uns ingressos per rendes de 262 milions d’euros. Carmina Ganyet, directora corporativa de Colonial, assegura que estan traslladant el 100% de la inflació en la revisió dels contractes. 

Més informació
Colonial augmenta un 120% els beneficis el primer semestre
Colonial ven Parc Cugat a Tikehau Capital per 27MEUR
Colonial tanca l'OPA sobre la seva filial francesa, SFL
Avui et destaquem
El més llegit