Colonial proposa als accionistes convertir-se en Socimi

Moody’s ha assignat a la companyia una qualificació creditícia de Baa2 amb perspectiva estable

Juan José Bruguera Clavero, president de Colonial Juan José Bruguera Clavero, president de Colonial

El Consell d’Administració de Colonial ha acordat que se sotmeti a la propera Junta General d’Accionistes prevista per al mes de juny l’acolliment de la societat al règim fiscal de les Societats Anònimes Cotitzades d’Inversió al Mercat Immobiliari (Socimi).

Des de l’empresa s’apunta que la conversió comportaria una reducció de la taxa impositiva efectiva al 0%; una millora “immediata” del cash flow; un impacte positiu immediat de 72 milions d’euros als Fons Propis i Beneficis Consolidats del 2017; la possibilitat de seguir utilitzant l’escut fiscal del Grup; més accés a capital, i un possible augment de la liquiditat de l’acció de la companyia.

D’altra banda, des de la companyia s’ha anunciat que l’agència de qualificació Moody’s li ha assignat una qualificació creditícia de Baa2, amb perspectiva estable. Segons Colonial, Moody’s ha valorat positivament “l’alta qualitat” de la seva cartera d’actius d’oficines; una diversificació en tres mercats, París, Madrid i Barcelona, i un endeutament “moderat”.

Més informació
Els Puig ja superen el 5% de Colonial
Colonial dispara el benefici un 42% al primer trimestre
El canvi fiscal de Societats castiga els resultats de Colonial
Avui et destaquem
El més llegit