Condis dóna 100.000 euros a les famílies vulnerables de Catalunya

La cadena de supermercats distribueix més de 3.300 vals canjeables per productes de primera necessitat

Condis repartirà més de 3.300 vals a les famílies vulnerables | Europa Press Condis repartirà més de 3.300 vals a les famílies vulnerables | Europa Press

La cadena de supermercats Condis ha iniciat la distribució de vals bescanviables per productes de primera necessitat, amb un valor total de 100.000 euros, amb l'objectiu que les persones i famílies més vulnerables puguin fer ús d'ells, segons informen en un comunicat. Els vals podran ser canviats en tots els establiments i franquícies de Condis de Catalunya, fins al març del 2021.

Per fer la distribució dels vals, Condis ha seleccionat entitats que, per damunt de qualsevol altra variable, tinguin una trajectòria demostrable de vocació social i que puguin tenir presència a tot el territori català, com a Creu Roja i Cáritas Catalunya, o un alt grau de penetració en zones d'alta densitat de població en situació de vulnerabilitat, com el Casal dels Infants, de Barcelona, i la Fundació del Convent de Santa Clara de Manresa.

Aquestes entitats també seran les que es responsabilitzaran de la selecció de les persones o famílies beneficiàries dels vals. En mantenir el contacte diari amb està població, aquestes entitats tenen un coneixement detallat de cadascun dels casos i, per tant, asseguren que la selecció dels possibles beneficiaris dels vals es realitzi de la manera més precisa possible, d'acord amb les necessitats reals de cada persona o família.

Condis farà arribar més de 3.300 vals, distribuïts entre totes les entitats, amb un valor de compra de 30 euros, cadascun. Cal assenyalar que l'objectiu de la iniciativa és que les beneficiàries siguin exclusivament les persones més afectades per les conseqüències de la pandèmia, als qui, d'altra banda, se'ls donarà una total autonomia i plena responsabilitat en la selecció dels productes a canviar.

Més informació
Freudenberg dóna 65.000 euros i 100.000 mascaretes a bancs d'aliments
Mercadona entrega 7.000 biberons i tetines a La Nau
Avui et destaquem
El més llegit