Condis deixa de vendre ous de gallines criades en gàbies

La cadena de supermercats emmarca aquesta iniciativa "en el compromís de la companyia amb les persones i el seu entorn"

Condis rebutja les gallines engabiades i vendrà només ous de gallines criades a terra | iStock Condis rebutja les gallines engabiades i vendrà només ous de gallines criades a terra | iStock

Condis ha deixat de vendre ous de gallines criades en gàbies i se suma així a Mercadona i Lidl, que ja fa un any que van deixar de fer-ho. Segons ha informat la cadena de supermercats en un comunicat, i sota el lema A Condis només hi trobaràs ous de gallines criades a terra, la iniciativa s'emmarca "en el compromís de la companyia amb les persones i el seu entorn".

Més info: 'Condis Life': nova marca, mateix èxit

El director de màrqueting i comunicació de Condis, Xavier Pérez, ha explicat que aquesta decisió "és coherent amb l'actual preocupació social amb el benestar animal" i ha afegit que "nosaltres, com a companyia de distribució, hem volgut posar el nostre granet de sorra i fer un primer pas, petit si es vol, però que sabem que té un consens majoritari entre els nostres clients i la majoria de la població".

De fet, Condis ja ha realitzat diverses campanyes per recaptar fons destinats a persones que pateixen risc d'exclusió o malalties invalidants com el càncer i l'esclerosi múltiple, a banda d'altres accions que "canalitzen la sensibilitat social en temes com, per exemple, el respecte al medi ambient".

Pérez ha assenyalat, a més, que "som conscients que encara ens queda molt per fer en aquest àmbit, però també creiem que és important començar a fer petites passes en la bona direcció".

Més informació
Mercadona es passa als ous de gallines criades a terra
Lidl deixa de vendre ous de gallines engabiades
Gallines i porcs
Avui et destaquem
El més llegit