El Consorci de la Zona Franca anticipa un benefici d'11,9 milions el 2023

En els pressupostos també es preveuen uns ingressos de gairebé 55 milions d'euros

Imatge de la seu corporativa del Consorci de la Zona Franca de Barcelona| CZFB Imatge de la seu corporativa del Consorci de la Zona Franca de Barcelona| CZFB

El plenari del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha aprovat els pressupostos de l’any que ve i en el que s’anticipen un increment dels beneficis de l’11%. El Consorci ha explicat en un comunicat que preveuen uns ingressos de 54,9 milions d’euros l’any 2023 i un benefici d’11,85 milions. 

El plenari també ha servit per presentar els principals projectes de l’entitat de cara a l’any vinent, entre els quals destaquen la segona fase del DFactory Barcelona, la posada en marxa de la Incubadora de Logística 4.0 i la transformació de l'emblemàtic edifici de Correus ubicat a la Via Laietana de Barcelona.

Més info: Blanca Sorigué (CZFB): "Al Consorci no vivim dels impostos de ningú"

La institució també organitzarà diferents esdeveniments, entre ells la celebració del 25è aniversari del SIL, el Saló Internacional de la Logística de Barcelona, del 5 al 8 de juny, i que enguany tornarà a acollir el Congrés ALACAT, el congrés més gran de logística d'Amèrica Llatina.

El CZFB també organitzarà la quarta edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW) i la tercera de la Barcelona Woman Acceleration Week (BWAW), així com -i per primera vegada- la Conferència de Zones Franques de les Amèriques. 

Pere Navarro, delegat especial de l'estat del CZFB, ha assenyalat que els pressupostos "mostren clarament el compromís de l'entitat per romandre com un actor imprescindible" de la dinamització de la indústria 4.0, la promoció econòmica, el desenvolupament i l'aposta pel talent i la sostenibilitat.

Per altra banda, la directora general, Blanca Sorigué, ha apuntat que els esdeveniments i els projectes presentats tenen l'objectiu d'"impulsar l'activitat econòmica i desenvolupar projectes que posicionin Barcelona com un ecosistema innovador i competitiu".

Més informació
El DFactory acollirà el projecte Icil Lab
DFactory Barcelona suma una nova empresa: Innovae
El Consorci de la Zona Franca de Barcelona, més d'un segle de feina
Avui et destaquem
El més llegit