El Consorci de la Zona Franca adjudica formalment els terreny de Nissan a Goodman

Aquesta companyia australiana està especialitzada en la construcció i la gestió d'espais logístics

Panoràmica dels terrenys de Nissan | ACN Panoràmica dels terrenys de Nissan | ACN

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha adjudicat la licitació per a l'arrendament dels terrenys que Nissan ocupava fins fa un any a l'empresa australiana Goodman. Aquesta companyia està especialitzada en la construcció i la gestió d'espais logístics i empresarials a Europa, els Estats Units i la regió d'Àsia-Pacífic, segons informen en un comunicat conjunt aquest dimecres la Generalitat, el Govern d’Espanya i el CZFB.

Els diferents actors celebren "poder posar en marxa l'activitat a la totalitat dels terrenys”, fet que permetrà recol·locar la plantilla de Nissan, que actualment està consumint la prestació de desocupació. I, a sobre, s’espera generar nova ocupació.

Zeroid i Ebro

L'operadora logística australiana actua com a soci logístic del hub de mobilitat, format per una desena d'empreses liderades per QEV i Btech, que s'han proposat impulsar la marca de vehicles industrials elèctrics Zeroid i recuperar la marca Ebro.

La mesa de contractació ha confirmat que la proposta de la companyia compleix amb els requisits exigits en la licitació.

Més informació
El hub per reindustrialitzar l'antiga Nissan presenta avals per valor de 48 MEUR
El PERTE del vehicle elèctric aportarà 105 MEUR a la reindustrialització de Nissan
Avui et destaquem
El més llegit