La Policia es mou en Cooltra

L'empresa s'ha adjudicat un contracte de 20 milions d'euros per proveir motos a l'Administració

Dues de les motos Cooltra de la policia local de Salt Dues de les motos Cooltra de la policia local de Salt

La companyia de renting de motocicletes Cooltra ha estat seleccionada com a distribuïdor oficial per equipar amb motocicletes elèctriques les administracions públiques de l'Estat, entre elles diferents cossos policials. Dels 91,7 milions d'euros destinats a aquesta partida, la companyia catalana, que és l'única distribuïdora de la marca de motos elèctriques Zero, se n'ha adjudicat 20 milions d'euros, segons informen en un comunicat.

Malgrat que de moment no se sap quins cossos es beneficiaran de la convocatòria de 2019, durant 2018 Cooltra va cedir un centenar de motos en règim de lloguer a policies d'arreu de l'Estat i té 60 vehicles més pendents de ser entregats a principis de l'any vinent. Majoritàriament, aquestes motos han anat a cossos de policia de diferents parts del territori, com per exemple la Guàrdia Urbana de Barcelona, la policia portuària o la policia local de l'Escala.

Amb la nova adjudicació, Cooltra tanca un any rècord per al seu servei de renting al sector públic. No només proveeixen els vehicles, els contractes de 4 anys també inclouen manteniment, motos de substitució i atenció al client les 24hores.

Més informació
eCooltra arrenca a València
Cooltra premiada pel seu concepte de mobilitat sostenible
Cooltra invertirà 6 MEUR en ampliar la flota de lloguer
Avui et destaquem
El més llegit