Correos Express arrenca l'enviament gratuït de material sanitari

L'objectiu és afavorir l'arribada ràpida i eficaç de material urgent als centres hospitalaris per evitar la seva falta de proveïment

Correos Express reparteix material sanitari | Cedida Correos Express reparteix material sanitari | Cedida

Correos Express recollirà gratis tot el material sanitari que doni la societat i ho distribuirà als hospitals de tot Espannya. Segons informen en un comunicat, l'objectiu és proveir de manera urgent, ràpida i eficaç als centres hospitalaris davant la gran afluència d'infectats per la covid-19, en una setmana que es presenta altament crítica. "Volem proveir tots els professionals sanitaris de tot el material, per tal que puguin treballar amb total seguretat", defensa David Barrero, director d'Operacions de Correos Express.

Els interessats deberán cridar al teléfono 91 660 58 56, on els agents d'Atenció al Client de Correos Express l'atendran per fer-li l'enviament. Per la seva banda, la filial de paqueteria urgent s'encarrega de fer la recollida a la destinació sol·licitada per traslladar-la a l'hospital de referència de la seva província.

A més, Correos Express ha activat el protocol Lliuraments segurs sense contacte com a mesura de protecció per als seus repartidors i clients. Per això, tots els treballadors de la companyia duen a terme una correcta higiene de les mans abans, durant i després del repartiment amb sabó alcoholizant, a més de proveir guants d'un sol ús per als repartidors.

Pel que fa al protocol de repartiment, l'enviament es diposita en al terra al costat de la porta, abans de trucar al timbre amb guant d'un sol ús, guardant una distància mínima de 2 metres amb el client, que s'identificarà amb el seu DNI en substitució a la signatura digital.

Més informació
Seur activa un transport solidari de mascaretes
Mango dona dos milions de mascaretes en ple ERTO
Avui et destaquem
El més llegit