Seur activa un transport solidari de mascaretes

A través del transport solidari de la fundació de la companyia, s'enviaran al llarg d'aquesta setmana unes 15.000 mascaretes a diferents ciutats d'Espanya

Seu reparte más de 15.000 mascarillas Seu reparte más de 15.000 mascarillas

Fundació Seur ha posat a la disposició de l'empresa Mayorga, dedicada al sector mobiliari i el descans, el seu transport solidari per a la distribució de les mascaretes que estan fabricant destinades a ajudar en la crisi del coronavirus, segons informen en un comunicat. Gràcies a això, Mayorga ha habilitat al seu web www.suenoszzz.com un apartat de sol·licituds on en quatre dies han rebut més de 17.000 peticions per part de serveis sanitaris, particulars, empreses, ajuntaments, centres de majors i geriàtrics de tot Espanya.

D'aquesta manera, un total de 8.000 mascaretes, produïdes per uns 40 voluntaris, ja han estat donades a diferents ajuntaments i residències de gent gran. Amb la finalitat de poder atendre el major nombre de peticions possible, la primera tanda de 8.000 mascaretes ha estat enviada per Fundació Seur des de Ciudad Real aquest mateix dilluns 23 de març i la companyia preveu poder distribuir a través del transport solidari de Seur una nova tanda de 7.000 mascaretes al llarg d'aquesta setmana.

En paraules de Ramón Maig, president de la Fundació, "és el moment de conjuminar forces entre tots, i la distribució de material sanitari és prioritari ara mateix, motiu pel qual la nostra col·laboració amb Mayorga contribueix directament a evitar contagis en la situació en què vivim actualment".

Més informació
Grifols s'alia amb els Estats Units per combatre el coronavirus
Mango dona dos milions de mascaretes en ple ERTO
Avui et destaquem
El més llegit