Els cotxes elèctrics seran els protagonistes de l'Automobile

El saló mostra 18 novetats automobilístiques, entre elles una primícia mundial i una europea

L’electrificació és la protagonista de les presentacions | Cedida L’electrificació és la protagonista de les presentacions | Cedida

Automobile Barcelona, ​​el Saló Internacional de l'Automòbil organitzat per Fira de Barcelona amb el suport de l'Associació Espanyola de Fabricants d'Automòbils i Camions (Anfac), acull en la seva edició de 2021 un total de 18 primícies, entre elles una novetat mundial i una europea. El certamen barceloní concentrarà unes 20 marques automobilístiques que presentaran 15 nous models d'automòbils i tres vehicles de mobilitat personal, amb l'electrificació com a gran protagonista. 

“És un dels majors aparadors de la indústria. Tindrem dues novetats mundials, prop de vint primícies en total, i mostrarem l'aposta del sector i del propi saló en el procés d'electrificació dels cotxes", ha explicat Enric Lacalle, president d'Automobile Barcelona. En aquest sentit, la fira vol impulsar les noves motoritzacions, que ja són tendència, i ho deixa reflectit en el llistat de primícies on gairebé tots els vehicles van equipats amb motors electrificats, tal com ha anunciat la mateixa fira en un comunicat.

Empreses com Nissan, Mercedes-Benz, Ford, Renault, Kia o BMW presentaran els seus models elèctrics dins del certamen, a part de les seves innovacions seguint la nova línia de sostenibilitat que estan acordant totes les empreses: "Estem davant un canvi imparable en el món de la mobilitat i ens sentim orgullosos de la confiança que les marques han dipositat en nosaltres com a gran plataforma des de la qual explicar aquestes tendències” ha afegit Lacalle.

A més, la fira donarà un espai a vehicles que no siguin de quatre rodes, on les firmes Spin, pertanyent a Ford, i Ray, ambdós centrades en els anomenats VMPs o vehicles de mobilitat personal, presenten a Barcelona tres nous models: Spin S-300, una bicicleta elèctrica; Spin 2.3 amb Drover, un patinet elèctric equipat amb intel·ligència artificial; i Ray 7.7, un escúter elèctric amb el qual la marca catalana Ray Electric Motors s’ha estrenat a la indústria de la mobilitat.

Més informació
Automobile tornarà a l’octubre per ‘reactivar les vendes’
L'Automobile Barcelona tanca una edició "històrica" amb rècord de vendes i visitants
Avui et destaquem
El més llegit