L’increment de demanda millora els resultats de Covestro

L’alemanya augmenta un 24,8% els beneficis fins als 604 milions d’euros el segon trimestre

Andrea Firenze, de Covestro | Àngel Bravo Andrea Firenze, de Covestro | Àngel Bravo

L’alemanya Covestro revisa a l’alça les seves previsions després dels bons resultats assolits el segon trimestre. La filial de Bayer ha registrat un benefici net de 604 milions d’euros, un 24,8% més que durant el mateix període de l’any anterior, segons informa la companyia en un comunicat. Així mateix, les vendes de Covestro han augmentat un 10,4%, fins als 3.900 milions d’euros, impulsades per la pujada dels preus de venda i la creixent demanda.

L’Ebitda de la companyia ha millorat un 16,2%, assolint els 985 milions d’euros. Així mateix, el flux d’efectiu lliure operatiu ha pujat un 14,1%, fins als 364 milions d’euros.

“Existeix una demanda continua dels nostres productes a tot el món, la qual cosa demostra que la nostra estratègia segueix donant els seus fruits, ja que els productes brinden un servei a tendències mundials importants”, ha assenyalat el director general de Covestro, Markus Steilemann.

Més inversions per mantenir el creixement

Per tal de mantenir aquest sòlid creixement, la companyia preveu augmentar encara més les inversions. Aquest programa d’inversió inclou l’expansió de la producció en els tres segments de diversos centres de producció a totes les regions.

L’empresa ha anunciat una important expansió de la producció mundial de pel·lícules amb una inversió del voltant de 100 milions d’euros. A més, en la planta de Tarragona s’estan invertint 200 milions d’euros per construir la seva pròpia producció de clor i ampliar les instal·lacions actuals per al precursor de l’espuma rígida MDI.

Així mateix, Covestro també està ampliant la capacitat de MDI a Alemanya i la producció de policarbonat a la Xina.

Més informació
Covestro guanya 2.000 milions d’euros
Bayer es desfà d'un 10,4% de Covestro
Covestro invertirà 200 milions d'euros a Tarragona
Avui et destaquem
El més llegit