Bayer es desfà d'un 10,4% de Covestro

La farmacèutica alemanya ven per més de 1.800 milions d'euros part de la seva participació a la química de materials

Una de les seus de Bayer Una de les seus de Bayer

L'empresa alemanya Bayer ha aconseguit un acord per a la venda d'un 10,4% del capital que posseïa en el fabricant de materials d'altes prestacions Covestro per un import de 1.811 milions d'euros, per la qual cosa la seva participació en la companyia passa a situar-se en el 14,2%.

Segons ha informat Bayer en un comunicat, ha procedit a la venda d'un total de 21 milions d'accions a un preu de mercat de 86,25 euros per títol, per la qual cosa passa de posseir un 24,6% de la companyia a un 14,2%.

La corporació alemanya ha assenyalat que la suma de l'operació supera "clarament" la previsió inicial de 1.500 milions d'euros i ha ressaltat que l'operació s'ha fet de manera exclusiva entre inversors institucionals. Els colocadors d'aquesta venda d'accions per part de Bayer han estat Credit Suisse i Goldman Sachs.

L'empresa ha assenyalat que, a més de la participació directa de Bayer a Covestro, Bayer Pension Trust també posseeix un 8,9% del capital de la companyia i ha confirmat el seu objectiu de dur a terme "una separació completa de Covestro" a mitjà termini.

Més informació
Covestro invertirà 200 milions d'euros a Tarragona
Covestro inaugura el nou centre de distribució logística
Covestro i Ercros seran a Tarragona i Flix fins el 2020
Avui et destaquem
El més llegit