Casa Les Punxes, el nou 'coworking' de Cloudworks a Barcelona

L'espai és el tretzè centre de treball cooperatiu que obre l'empresa catalana a l'Estat

La Casa de les Punxes és un dels edificis destinats 'coworking' de Cloudworks | Cedida La Casa de les Punxes és un dels edificis destinats 'coworking' de Cloudworks | Cedida

Casa Les Punxes, el nou centre de coworking de Cloudworks a Barcelona, ha obert aquest divendres les seves portes al públic amb l'objectiu de convertir-se en un referent a la ciutat, tal com ha afirmat la mateixa companyia en un comunicat. L'espai es converteix en el tretzè centre de coworking de l'empresa catalana a l'Estat -11 d'ells situats a Barcelona i els altres dos a Madrid-.

Segons Marta Gràcia, CEO de Cloudworks, "Casa Les Punxes no només representa un nou començament per a aquest emblemàtic patrimoni arrelat en l'herència arquitectònica i l'estil de vida de Barcelona, sinó que també suposa un nou començament per Cloudworks. Aquest nou espai reforça la gran aposta de Cloudworks per Barcelona i, de fet, en ell exposarem talent local per convertir Casa Les Punxes en un referent per a la comunitat".

Aquest centre, tal com ho indica el seu nom, es troba en la icònica Casa de les Punxes de la capital, un edifici que imita la forma dels castells medievals i que constitueix un dels perfils més reconeguts del modernisme barceloní. Segons ha indicat l'empresa, el nou espai compta amb 1.500 metres quadrats i disposa d'una terrassa de 800 metres quadrats també disponible per a esdeveniments i reunions, a més de comptar amb espais de treball i un restaurant.

Més informació
Cloudworks presenta el seu primer coworking híbrid
Impact Hub Barcelona obre portes al 'coworking' postcovid-19
Avui et destaquem
El més llegit