Dedalus obrirà un hub de salut digital a Barcelona

La companyia pretén acompanyar l'ecosistema de salut català en la transformació cap a un model de sanitat dirigit per dades i centrat en el pacient

Les empreses de salut digital han jugat un paper clau paper durant la pandèmia de la covid-19 | iStock Les empreses de salut digital han jugat un paper clau paper durant la pandèmia de la covid-19 | iStock

Dedalus, la companyia de solucions de salut digital i diagnòstic clínic, estén el creixement a Catalunya amb la posada en marxa d'un nou hub R+D en salut digital a Barcelona. Amb aquest centre d'alt rendiment, pretén impulsar les solucions d'analítica de dades i la nova plataforma oberta d'història de salut digital, així com el desenvolupament de projectes disruptius i innovadores dels clients.

“Dedalus vol acompanyar l'ecosistema de salut català en la transformació cap a un model de sanitat dirigit per dades i centrat en la persona, suportat per un ecosistema tecnològic obert per fomentar la col·laboració a nivell regional, nacional i internacional”, comenta Marisa Felipe, directora general de Dedalus Iberia.

Atracció del talent per al nou hub de R+D

Amb l'objectiu de captar talent per al seu nou Hub d'R+D en salut digital de Barcelona, ​​ha impulsat el primer Datathon Digital Health “Data4Care” a Barcelona Tech. La jornada va comptar amb la presència de la Dra. Ana Ripoll, presidenta de Bioinformàtics Barcelona (BIB), que va explicar que “des de l'Associació Bioinformatics Barcelona (BIB) creiem que iniciatives com aquesta contribueixen a incrementar el nivell de coneixement de la nostra comunitat científica de bioinformàtics i el nivell per treballar amb dades biomèdiques. És una experiència enriquidora que permet als estudiants compartir experiències, aprendre noves solucions i fomentar la col·laboració i el treball en equip”.

“A Dedalus, la innovació és la nostra passió i per emprendre nous projectes amb èxit necessitem incorporar-nos al millor talent. Un dels objectius clau del Datathon ha estat atraure els millors professionals a la nostra organització”, afirma Raquel Podadera, Regional Marketing i Communications Lead per a Dedalus Iberia, que, a més, assenyala que “la repercussió que ha tingut aquesta iniciativa i la seva relació amb l'analítica de dades i models d'informació oberts reafirma el nostre compromís d'impulsar serveis sanitaris digitals al servei de les persones i la nostra convicció que Dedalus és un agent clau perquè això sigui una realitat”.

Sobre Dedalus

Gràcies a una proposta innovadora, Dedalus acompanya organitzacions de salut a tot el món en el seu viatge cap a la transformació digital. La companyia té la finalitat de ser el soci tecnològic preferent per impulsar la creació d'un ecosistema de salut digital integrat on totes les parts implicades col·laborin de forma activa per afavorir la continuïtat assistencial i millorar els resultats de salut de cada ciutadà.

Més informació
La MWCapital i Barcelona Health Hub connectaran Sant Pau amb les startups de salut
Barcelona signa aliances per convertir-se en un hub mundial de salut digital
Avui et destaquem
El més llegit