La ministra d'Indústria inagurarà el DES2019

Madrid rep a més de 450 experts i 25.000 professionals de 50 països com a capital mundial de l'empresa digital

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto | ACN La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto | ACN

El DES– Digital Enterprise Show 2019 obre aquest dimarts 21 de maig les seves portes i ho fa a càrrec de la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto. Segons han informat els organitzadors de la major cita internacional sobre transformació digital, que reunirà durant 3 dies en Ifema a més de 25.000 professionals de més de 50 països, entorn a les tecnologies habilitadores de la innovació que estan transformant els seus negocis, l'acompanyarà el Secretari d'Estat d'Agenda Digital, Francisco Polo; la Directora Policy Strategy de la Comissió Europea, Lorena Boix Alonso; el Coordinador General de l'Ajuntament de Madrid, Luis Cueto i el viceconseller de la CAM, Javier Ruiz.

Més info: Una desena de bancs i empreses analitzaran els reptes del sector financer en el DES2019

Un any més, el DES combinarà un espai d'exposició, on els directius i executius podran trobar les solucions tecnològiques més innovadores per iniciar i aprofundir en el seu camí a la digitalització de la mà d'empreses líders com IBM, Altran, Deloitte Digital, EY, T-Systems, Globant, KPMG, Santander, Telefónica, Nutanix, Seidor o Improove, entre més de 300 firmes.

Ferran Serrano, director de Màrqueting i Comunicació de T-Systems Iberia, apunta que "habitualment parlem molt de big data, xarxes 5G i connectivitat, seguretat, cloud... i perdem de vista les aplicacions reals que arriben a la societat. Estar presents en DES2019 ens permet explicar com aquestes tecnologies s'apliquen en productes reals, que les empreses utilitzen en la seva vida diària" i afegeix que "des de T-Systems creiem que és necessari comptar amb aquests espais perquè la tecnologia cobri una dimensió global i no quedi en simples conceptes que es manegen en l'entorn empresarial".

Juntament a aquest espai d'experiència, el DES2019 celebrarà Digital Business World Congress, el major congrés mundial sobre transformació digital, que tindrà com a eixos centrals la Indústria 4.0, la Intel·ligència Artificial, el blockchain i la ciberseguretat.

Més informació
Les tecnologies en l'àmbit de la salut també seran protagonistes del DES2019
DES2019, més enllà del màrqueting
El DES2019 posa l'enfocament en el nou turista digital
Avui et destaquem
El més llegit