DFactory incorpora Picvisa i Alisys al seu ecosistema

Les noves empreses de l'ecosistema afegeixen al node del Consorci propostes d'Intel·ligencia Artificial

Eduardo Gómez de Tostón, Director General d'Alisys, Pere Navarro, delegat especial de l'Estat al CZFB, i Jorgina Díaz, directora de Desenvolupament de Negoci d'Alisys Eduardo Gómez de Tostón, Director General d'Alisys, Pere Navarro, delegat especial de l'Estat al CZFB, i Jorgina Díaz, directora de Desenvolupament de Negoci d'Alisys

DFactory Barcelona ha afegit Picvisa i Alisys al seu ecosistema 4.0. El node d'indústria d'avantguarda del Consorci de la Zona Franca de Barcelona atreu les dues empreses com a aposta per la innovació tecnològica. Els dos projectes aporten dues tecnologies que generen "sinergies" amb la resta d'iniciatives que es desenvolupen a DFactory.

Picvisa és una empresa de separació i valorització de residus mitjançant tecnologia de visió i intel·ligència artificial. L'empresa compartirà coneixements i "abordarà nous reptes tecnològics en el seu àmbit d'actuació". Segons el CEO de l'empresa, Joan Manel Casamitjana, la seva participació a DFactory aporta "col·laboracions i projectes transversals per avançar cap a l'economia circular".

Per la seva banda, Alysis ofereix un programari de robòtica dinàmica, social i de servei, el primer d'aquesta branca que participa en el node del Consorci. La companyia oferirà a les empreses de l'ecosistema accés al seu robot Spot Enterpirse, i tindrà acés als recursos de la iniciativa per a desenvolupar el seu projecte. Segons la seva directora de desenvolupament de negoci, Jorgina Díaz Torres, Alisys espera "ser capaç de col·laborar per dissenyar solucions tecnològiques que ara mateix només podem imaginar".

El delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de DFactory Barcelona, Pere Navarro, valora l'arribada d'ambdues empreses a l'ecosistema, en tant que "comparteixen la visió del projecte i ajuden a continuar impulsant el desenvolupament de la indústria 4.0". El Consorci podrà promoure, amb aquestes incorporacions, "l'atracció del talent, la tecnologia i les inversions en un espai compartit".

Més informació
The e-Miles s'incorpora al DFactory amb un vehicle elèctric
DFactory s'inicia en robòtica amb l'entrada d'OnRobot
DFactory i Huawei s'alien per investigar la Intel·ligència Artificial
Avui et destaquem
El més llegit