DFactory s'inicia en robòtica amb l'entrada d'OnRobot

L'empresa de robòtica col·laborativa ocuparà un espai privatiu de 58 metres quadrats amb altres companyies de tecnologia 4.0

L'equipament cedit per OnRobot a DFactory | Cedida L'equipament cedit per OnRobot a DFactory | Cedida

Dfactory ha acollit l'arribada del primer equipament de robòtica a les seves instal·lacions. El node d'indústria 4.0 del Consorci de la Zona FrancaLeitat ha rebut OnRobot, l'empresa de robòtica col·laborativa que oferirà a les empreses de l'ecosistema l'accés exclusiu del seu equipament IRB1100 mitjançant els laboratoris d'accés compartit de la instal·lació.

OnRObot és una de les primeres empreses que confirmen la seva participació a Dfactory Barcelona. L'empresa, a banda d'aquesta cessió d'equipament, ocuparà un espai privat de 58 metres quadrats a l'edifici de Dfactory. Segons ha informat l'ens del Consorci, la companyia tindria accés als recursos de la iniciativa per al desenvolupament "de projectes d'innovació en el camp de la robòtica industrial i col·laborativa".

Segons ha afirmat Enrique Palomeque, Area Sales Manager per l'Estat Espanyol, Portugal, Grècia i la regió MEA d'OnRobot, considera que la interacció amb l'ecosistema Dfactory és "estratègic". Palomeque celebra, "Com a companyia intensiva en innovació, disposar de laboratoris en un entorn competitiu i amb recursos i capacitats d'investigació".

Per la seva banda, el delegat especial de l'Estat a la Zona Franca de Barcelona Pere Navarro valora la incorporació d'OnRobot, que, segons afirma, farà que Dfactory "no destaqui només pel seu continent sinó també pel seu contingut". En paraules de Navarro, "si volem atreure talent i inversió necessitem oferir a totes les empreses de l'ecosistema accés a les darreres tecnologies".

Més informació
DFactory i Huawei s'alien per investigar la Intel·ligència Artificial
3D Incubator, l'avantguarda 4.0 de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit