Dogi evita la dissolució amb un crèdit de 6,5 milions d'euros

La firma tèxtil i el seu principal accionista arriben a un acord per fer front a una pèrdua no recurrent de 5,5 milions d’euros

Dogi, la companyia tèxtil catalana està ubicada a El Masnou Dogi, la companyia tèxtil catalana està ubicada a El Masnou

Dogi i Businessgate, accionista majoritari de la companyia, han arribat a un acord per la conversió de la línia de crèdit de 6,5 milions d’euros en un préstec participatiu per evitar la dissolució de l’empresa. La companyia havia detectat una pèrdua no recurrent en el compte de resultats per valor de gairebé 5,5 milions d’euros que l’hagués situat “en una causa tècnica de dissolució”.

Segons ha explicat la companyia tèxtil, la conversió de la línia de crèdit en un préstec participatiu permet restituir el patrimoni net a efectes mercantils i reafirma el compromís de l’accionista majoritari amb el grup.

Dogi ha explicat que l’auditoria sobre el grup consolidat i la societat va determinar la necessitat d’una avaluació del valor de les participacions de la societat individual en les seves participades Dogi Spain i Elastic Fabrics of America per una firma independent.

L’avaluació realitzada per un expert extern va reflectir un deteriorament en la participació de Dogi en ambdues societats amb un efecte negatiu en el valor de les participacions i una pèrdua no recurrent en el compte de resultats per valor de 5,47 milions d’euros.

Dogi va tornar als nombres vermells l’exercici 2017, quan va tancar amb unes pèrdues de 7,08 milions d’euros en comparació amb els guanys de 119.000 euros de l’any 2016. Actualment, el grup està implementant un pla de reorganització i integració que s’espera que tingui un impacte de 5,7 milions d’euros per aquest 2018.

Més informació
Dogi torna als nombres vermells
Dogi compra la tèxtil Ritex
Dogi s'enduu la seu social a Madrid
Avui et destaquem
El més llegit