EADA fitxa Brian Subirana, professor català de MIT i de Harvard

Aquest professor dirigirà un doble grau sobre intel·ligència artificial

Brian Subirana, professor del MIT i de Harvard | Cedida Brian Subirana, professor del MIT i de Harvard | Cedida

Brian Subirana, doctor en Intel·ligència Artificial pel MIT (Massachusetts Institute of Technology), serà el director del nou doble grau Global BBA i Bachelor a Artificial Intelligence for Business, programa de recent creació realitzat conjuntament entre EADA i l'escola francesa Skema Business School.

Els participants del futur programa, segons assenyala Subirana, "tindran una formació 100% dual en negocis i tecnologia, dominant tots els conceptes d´un bachelor en Administració i Direcció d´Empresa i els d´un altre en tecnologia, enfocat a la Intel·ligència Artificial."

Currículum

Subirana és doctor en Intel·ligència Artificial pel MIT així com MBA per la MIT Sloan School of Management. De la seva trajectòria professional, destaca que fa 20 anys que està vinculat al MIT, del qual ha estat director del laboratori d'Auto-ID i director de la Iniciativa de Convergència per a la Indústria i la Tecnologia del MIT. També ha treballat per a Accenture. Exerceix de professor a la Universitat de Harvard. En el camp de la investigació, els seus estudis s'han centrat a Internet de les Coses (IoT) i la Intel·ligència Artificial.

EADA Business School va ser creada el 1957. Apareix tant al rànquing del Financial Times com al de The Economist entre les 25 millors institucions educatives d'Europa i 100 del món

Més informació
Eada Business School estrenarà nou campus a Barcelona de 4.200 metres quadrats
Eada impulsa un laboratori d’idees per a directius
Avui et destaquem
El més llegit