EADA, una de les millors escoles de negocis del món, ofereix un postgrau totalment subvencionat

El programa s'adreça exclusivament a persones directives i responsables d’àrea de les pimes catalanes

Campus d'EADA | Cedida Campus d'EADA | Cedida

EADA Business School, reconeguda com la 16a escola de negocis del món en programes executius pel rànquing Executive Education 2024 de Financial Times, presenta "una oportunitat única": un Postgrau en Transformació Digital totalment subvencionat, sense cap cost per als seus participants. Es tracta d'un programa adreçat exclusivament a persones directives i responsables d’àrea de petites i mitjanes empreses de Catalunya d'entre 10 i 249 treballadors.

El programa s'adreça a persones directives i responsables d’àrea de pimes catalanes d'entre 10 i 249 treballadors

L'escola de negocis va celebrar el passat 12 d'abril la seva jornada anual sota el lema Reskill to Regenerate, temps de readaptar-se per generar impacte positiu, suposant una crida als professionals, empreses, institucions i escoles de negocis per intervenir i revertir la realitat del planeta. És en aquest mateix context en què EADA Business School ofereix aquest postgrau, dissenyat per ajudar els directius a avançar, adaptar i innovar les seves empreses mitjançant l'ús d'eines digitals. El format és majoritàriament en línia (un 75% de les sessions), tot i comptar amb sessions presencials (el 25% restant).

El programa, de 150 hores de durada (entre sis i set mesos), permetrà als alumnes dissenyar el pla de transformació digital de les seves pròpies empreses sota la supervisió d'un expert. Així mateix, la iniciativa esdevé una gran oportunitat per a aquelles pimes que vulguin potenciar la competitivitat i eficiència de les seves empreses en l'entorn digital actual.

El programa permetrà als alumnes dissenyar el pla de transformació digital de les seves pròpies empreses

Més info: Eada celebra la seva jornada anual fent una crida a l’impacte positiu des del món empresarial

Amb l'objectiu de dotar de coneixements i habilitats als alumnes per millorar la productivitat i oportunitats de creixement i internacionalització a través de la digitalització, el programa compta amb un seguit de continguts actualitzats a les necessitats actuals. 

L'empresa en l'economia digital, l'experiència del client, i el Pla de Transformació Digital i Pla d'Acció són algunes de les temàtiques que tractaran els alumnes del programa, amb el qual EADA Business School ja ha format a més de 600 professionals de diferents pimes catalanes, i que ja compta amb 30 edicions. 

CLICA AQUÍ PER A MÉS INFORMACIÓ.

EADA Business School és una de les entitats formadores del programa coordinat per l'Escola d'Organització Industrial (EOI), i que forma part de la iniciativa Programes "Generació D" d'impuls a la transformació digital de petites i mitjanes empreses, del Ministeri per la Transformació Digital i de la Funció Pública (finançat per la UE NextGenerationEU).

 

 

Més informació
EADA, entre les 30 millors escoles de negocis d'Europa
Iese, Esade, IE i Eada, entre les 20 millors escoles del món en formació per a directius
Eada Annual Meeting: una trobada “d’impacte” amb els futurs agents del canvi
Avui et destaquem
El més llegit