1.300 persones assisteixen a l'acte de graduació d'EDEM

Fundada l'any 2002, l'escola de negocis forma part del 'hub' Marina de Empresas

Imatge de l'acte de graduació | EDEM Imatge de l'acte de graduació | EDEM

El Palau de Congressos de València, dijous a la tarda i amb la presència de 1.300 persones, va acollir l’acte de graduació dels 141 alumnes que han format part dels programes 15x15, Advanced Management Program, Executive MBA i EMBA amb especialització d’EDEM, l’escola de negocis vinculada al hub Marina de Empresas. El passat mes d'abril, Juan Roig va anunciar una aportació de 100 milions d'euros, procedents del seu patrimoni personal, per impulsar accions de reactivació de l'ecosistema emprenedor a la Comunitat Valenciana. 

“A EDEM eduquem per saber i saber fer amb la voluntat de formar éssers humans amb capacitat crítica i que practiquen la cultura de l’esforç”, apunta Hortensia Roig. La presidenta del centre formatiu considera que “l’aprenentatge i la capacitat d’avançar al ritme de l’entorn és la gran habilitat del futur i, a la vegada, és la palanca transformadora de la societat”. 

Per la seva banda, Juan Roig, president d’honor d’EDEM i màxim dirigent de Mercadona, ha situat l’escola i Marina de Empresas com “una fàbrica d’empresaris”. Roig no ha desaprofitat l’altaveu per reivindicar com “els empresaris s’han de sentir orgullosos per estar creant futur”. En el darrer any, un total de 3.700 alumnes han passat per les aules d’EDEM, principalment en quatre àmbits: preuniversitari, universitari, executive education i alta direcció. 

Més informació
L'ús de la IA destaca entre les 86 startups seleccionades per Lanzadera
Lanzadera selecciona més de 120 empreses per impulsar a partir de gener
Amazon Web Services i Lanzadera impulsen el creixement de les startups
Avui et destaquem
El més llegit