eDreams ODIGEO tanca una ampliació de capital de 75 MEUR

La companyia de viatges en línia dedicarà el capital addicional a accelerar el desestancament i reforçar l'estratègia de creixement

El CEO d'eDreams ODIGEO, Dana Dunne | EP El CEO d'eDreams ODIGEO, Dana Dunne | EP

eDreams ODIGEO ha completat una ampliació de capital social de 75 milions d'euros. Segons han anunciat, el preu d'emissió de les noves accions s'ha fixat en 8,5 euros, amb una emissió de més de 8,8 milions d'accions ordinàries. Les noves participacions suposen el 7,43% del capital social abans de l'ampliació, un 6,91% del capital social actual.

Amb aquest capital addicional, la companyia es marca l'objectiu de "reforçar encara més els recursos propis" dedicats a "l'expansió estratègica". Fins a 50 milions es dedicaran a reduir el deute a llarg termini, mentre que la resta del saldo assolit es dedicarà a "necessitats corporatives genèriques", com la plataforma de subscripció Prime. Edreams ODIGEO espera que, amb aquesta ampliació de capital, es diversifiqui la seva base d'accionistes institucionals, cosa que provoqui un augment de la liquiditat.

Segons el CEO d'eDreams ODIGEO, Dana Dunne, l'ampliació reflecteix "la confiança del mercat en l'estratègia diferencial" de la companyia. Amb els 75 milions obtinguts, afirma Dunne, l'empresa pot "accelerar el desenvolupament del producte de subscripcions premium Prime així com buscar oportunitats de creixement addicionals".

Més informació
eDreams Odigeo retalla pèrdues fins als 37,5 MEUR
La covid-19 eleva les pèrdues d'eDreams a 70 milions d'euros
Avui et destaquem
El més llegit