eDreams Odigeo retalla pèrdues fins als 37,5 MEUR

L'agència de viatges en línia manté un "nivell d'activitat superior al del sector" i conserva una liquiditat de 144 milions d'euros

El conseller delegat d'eDreams Odigeo, Dana Dunne | EP El conseller delegat d'eDreams Odigeo, Dana Dunne | EP

L'agència de viatges en línia eDreams Odigeo ha registrat pèrdues de 37,5 milions d'euros durant els sis primers mesos de l'exercici fiscal 2021. La companyia retalla els números vermells de 45,2 milions d'euros que va anotar durant fins al setembre de 2020, segons ha informat la Comissió Nacional del Mercat de Valors. El resultat brut d'explotació també ha quedat en negatiu, d'uns 3,5 milions d'euros, una retallada de 16 MEUR respecte als 19,3 milions d'euros que va registrar, també en negatiu, en el primer semestre de l'exercici fiscal de 2020.

Segons l'empresa, però el creixement interanual de les reserves de viatges ha registrat un augment "ininterromput": les dades mostren un augment dels clients en un 22% respecte dels nivells previs a la pandèmia – amb un creixement especialment pronunciat en els darrers mesos, en què han registrat variacions positives del 33% al setembre, el 42% a l'octubre i el 53% el novembre de 2021 en comparació amb els mateixos mesos de 2019.

Segons el conseller delegat d'eDreams Odigeo, Dana Dunne, el rendiment del negoci continua sent "significativament superior" al de la resta del sector del turisme en un moment de reobertura dels mercats. "En aquests moments, ens trobem substancialment per sobre dels nivells anteriors a la pandèmia i estem creixent de forma rendible", ha afegit el directiu.

Més informació
Edreams triplica les pèrdues el primer any de covid-19
La covid-19 eleva les pèrdues d'eDreams a 70 milions d'euros
eDreams accentua les pèrdues i espera la vacuna amb candeletes
Avui et destaquem
El més llegit