eDreams registra unes pèrdues de 24 MEUR

Amb aquesta xifra, l'agència online redueix un 36% els seus números vermells

Interior d'unes oficines d'eDreams | eDreams Interior d'unes oficines d'eDreams | eDreams


eDreams Odigeo ha tancat els sis primers mesos del seu exercici fiscal, tancat el 30 de setembre, amb unes pèrdues de 24 milions d’euros. Amb aquesta xifra, l’agència de viatges online redueix un 36% els seus números vermells, els 37,5 milions d’euros de l’any passat. Des de Catalunya i la resta de l'Estat, les destinacions més triades són París, Palma de Mallorca, Madrid, Londres, Eivissa, Sevilla, Roma i Milà.

Fins a finals de setembre, eDreams ha incrementat un 50% les reserves (8,6 milions), fet que retorna l’empresa a l’activitat de negoci prèvia a la pandèmia. Pel que fa als programes de subscripció, l’agència ha experimentat un creixement del 109% en aquest àmbit, fins als 3,8 milions de persones arreu del món. 

“Estem satisfets de presentar uns resultats sòlids. L’èxit de la nostra transició cap a un negoci de subscripcions ha quedat demostrat”, expressa Dana Dunne, CEO a eDreams. En aquest sentit, l’executiu recalca que la companyia treballa per “continuar revolucionant la forma de reservar viatges”. 

Més informació
eDreams obre noves delegacions a Palma de Mallorca i Alacant
eDreams dispara ingressos i redueix pèrdues a la meitat
eDreams incrementarà la seva plantilla un 50%
Avui et destaquem
El més llegit