Ericsson també descarta el MWC pel coronavirus

La multinacional sueca considera que no es pot garantir la seguretat de treballadors i visitants

Börje Ekholm, presidente y director ejecutivo de Ericsson, en el Mobile World Congress (MWC) de Barcelona de 2019 Börje Ekholm, presidente y director ejecutivo de Ericsson, en el Mobile World Congress (MWC) de Barcelona de 2019

El fabricant tecnològic suec Ericsson ha anunciat la seva decisió de no anar al Mobile World Congress (MWC) 2020, que se celebra del 24 al 27 de febrer a Barcelona, com a mesura de precaució davant la propagació del coronavirus, ja que considera que no es pot garantir la seguretat de treballadors i visitants.

D'aquesta forma, la companyia es converteix en la segona gran empresa internacional que decideix retirar-se del MWC de 2020, després que el fabricador coreà LG Electronics anunciés dimarts passat que no anirà a l'edició d'enguany com a mesura preventiva davant del brot de coronavirus.

Més info: LG cancel·la la seva participació al MWC pel coronavirus

En un comunicat, Ericsson explica que, després del brot i la contínua propagació del coronavirus, ha seguit d'aprop el seu desenvolupament i s'ha adherit a les recomanacions de les autoritats nacionals rellevants i organismes internacionals com l'Organització Mundial de la Salut (OMS). En aquest context, la companyia sueca remarca que ja ha pres una sèrie de mesures de precaució per garantir la salut i la seguretat dels empleats i minimitzar l'impacte que pogués tenir el coronavirus en les seves operacions.

"Després d'una extensa avaluació interna dels riscos, Ericsson ha decidit prendre més mesures de precaució retirant-se del MWC Barcelona 2020, el gran esdeveniment de la indústria de les telecomunicacions", anuncia.

En aquest sentit, afirma que aprecia que la GSMA, entitat organitzadora de l'esdeveniment, hagi fet "tot el possible" per controlar el risc. No obstant això, afegeix que, com un dels expositors més grans, té milers de visitants en el seu stand cada dia i fins i tot, malgrat que el risc és baix, "no pot garantir la salut i la seguretat dels seus treballadors i visitants".

"Després d'una extensa avaluació interna dels riscos, Ericsson ha decidit prendre més mesures de precaució retirant-se del MWC Barcelona 2020, el gran esdeveniment en la indústria de les telecomunicacions"

"La salut i la seguretat dels nostres empleats, clients i altres parts interessades són la nostra màxima prioritat. Aquesta no és una decisió que hàgim pres a la lleugera. Estàvem ansiosos per mostrar les nostres últimes innovacions en el MWC de Barcelona. És molt desafortunat, però creiem fermament que la decisió comercial més responsable és retirar la nostra participació de l'esdeveniment d'aquest any", ha incidit el president i conseller delegat d'Ericsson, Börje Ekholm.

Una vegada presa aquesta decisió, el fabricant suec assenyala que, per mostrar la seva cartera de productes i les seves últimes innovacions, aproparà les demostracions i el contingut que havia creat pel MWC Barcelona als clients a través dels seus mercats nacionals amb esdeveniments locals com Ericsson Unboxed.

Més informació
Puigneró: "No ens plantegem en cap cas cancel·lar el MWC"
Avui et destaquem
El més llegit