Es posa en marxa la Bikinera, la primera iniciativa salada del Rocambolesc

S'hi poden degustar quatre tipus de biquinis, des del clàssic a propostes més elaborades

Els impulsors de la Bikineria, Jordi Roca i Alejandra Rivas, amb el representant de poma de Girona i Ona Carbonell | ACN Els impulsors de la Bikineria, Jordi Roca i Alejandra Rivas, amb el representant de poma de Girona i Ona Carbonell | ACN

Els germans Roca han inaugurat un nou comerç al carrer Santa Clara de Girona: La Bikineria. La responsable del Rocambolesc, Alejandra Rivas, ha explicat que es tracta del "primer pas al món salat del Rocambolesc", en què es poden degustar quatre tipus de biquinis: el clàssic de pernil dolç i formatge, un d'ibèric amb mozzarella fresca i trufa, un de vegetal amb albergínia trufa i mozzarella i un de pastrami. El preu d'aquests entrepans es mourà entre els 5,5 i els 7,5 euros.

A més, al nou establiment ubicat al costat de la confiteria i la gelateria, també s'hi poden trobar sucs naturals elaborats al moment amb pomes de la IGP Poma de Girona. El pastisser, Jordi Roca, ha reconegut tenir "molta expectativa" amb l'obertura. "Estem molt contents de la rebuda que hem tingut", ha explicat Roca que espera atendre "tanta gent com a la gelateria".

Més info: Casa Cacao, l'hotel ‘boutique’ dels germans Roca a Girona

L'establiment també compta amb la col·laboració de Poma de Girona, gràcies a la qual elaborarà sucs naturals. A més, jugant amb el doble significat entre l'entrepà i la peça de bany, també s'hi poden comprar en exclusiva els biquinis de la primera col·lecció d'Ona Carbonell. La nedadora ha reconegut que poder obtenir en un mateix establiment un plat i una peça de roba és "rocambolesc", però que precisament "es tracta d'això".

Avui et destaquem
El més llegit