Esic i Barcelona & Partners s'alien pel talent a la ciutat

L'escola de negocis acorda amb l'agència de Barcelona Global una sèrie de mesures per atreure les millors iniciatives i professionals tecnològics a la capital del país

La presidenta de Barcelona Global, Aurora Catà, i el president d'Esic, Eduardo Gómez Martín, a la signatura de l'acord amb Barcelona & Partners | Cedida La presidenta de Barcelona Global, Aurora Catà, i el president d'Esic, Eduardo Gómez Martín, a la signatura de l'acord amb Barcelona & Partners | Cedida

Esic Business & Marketing School ha tancat una aliança amb Barcelona & Partners per atreure empreses tecnològiques d'alt creixement i valor afegit a la ciutat. L'escola de negocis col·laborarà amb l'agència de captació d'inversions de Barcelona Global amb l'objectiu de fer de la capital catalana "la ciutat del talent".

L'acord de col·laboració se centrarà en la identificació i atracció d'empreses tecnològiques i projectes d'alt impacte que "encaixin amb els actius de Barcelona" perquè dinamitzin la nova economia de la ciutat. El propòsit, així, és la creació de llocs de treball de qualitat i l'atracció de nou talent, una qüestió ssencial per a l'escola de negocis. La presidenta de Barcelona Global, Aurora Catà, i el president d'Esic, Eduardo Gómez Martín, han estat els encarregats de ratificar l'aliança.

Segons Catà, "el talent juga avui dia un paper essencial pel qual competeixen moltes ciutats del món, perquè al seu torn atreu el capital". Comptar amb Esic per aquesta tasca, raona la presidenta de Barcelona Global, és "realment important per convertir Barcelona en la ciutat del talent". Gómez Martín, per la seva banda, destaca l'acord com "una demostració de l'aposta de l'escola per sumar amb l'oferta formativa al teixit empresarial català".

Més informació
Esic Barcelona impulsa l'emprenedoria amb la fira Meet your Future
El paper dels stakeholders i de la política a la regulació dels mitjans audiovisuals
El que Obama (no) ens va ensenyar
Avui et destaquem
El més llegit