Les espècies de Dani obtenen la certificació kosher i aterren a Israel

L'empresa de conserves amplia el seu mercat internacional després d'arribar a un acord amb Leiman Schlussel

Exterior de la fàbrica del Grup Dani a Vilassar de Mar | Cedida Exterior de la fàbrica del Grup Dani a Vilassar de Mar | Cedida

Grup Dani fabricarà espècies per a una empresa d'Israel. La companyia de conserves ha arribat a un acord amb Leiman Schlussel, un conegut fabricant d'alimentació del país, per produir 21 espècies que es comercialitzaran amb la seva marca. L'aliança arriba després que Dani hagi obtingut la certificació kosher, que garanteix que els aliments han estat produïts seguint les tradicions de la cultura jueva.

El conseller delegat de l'empresa, Daniel Sánchez-Llibre, ha destacat que això no només permetrà que l'empresa entri al mercat israelià, sinó que obre les portes a la comunitat jueva d'altres països, com Argentina, Mèxic, Uruguai i EUA, per exemple. En concret, Dani produirà 11 espècies en format de bossa i 10 amb recipient de vidre, entre les quals figuren pebre, orenga, julivert i all.

Impuls a les espècies

Aquest nou acord forma part d'una estratègia del Grup Dani per impulsar la seva divisió d'espècies. L'any passat, segons les últimes xifres disponibles, van representar el 17,5% dels ingressos totals. L'empresa ja compta amb acords de distribució amb els supermercats Dia i amb marques com IFA i la portuguesa Sonae. Recentment, també va pactar amb Enrique Tomás la venda de molinets per a tres de les seves espècies. 

Les exportacions de Dani suposen actualment un 35% del seu negoci, especialment en la venda de conserves. 

Més informació
Dani inverteix 11 milions d'euros a ampliar les plantes
Avui et destaquem
El més llegit