Essity instal·la el seu nou Centre d’Excel·lència a Barcelona

La companyia especialitzada en productes d’higiene i salut coordinarà les operacions de 200 magatzems de tot el món des de la capital

El nou Centre d'Excel·lència d'Essity a Barcelona | Cedida El nou Centre d'Excel·lència d'Essity a Barcelona | Cedida

Essity ha establert el seu nou Centre d'Excel·lència (CoE) per a la cadena de subministrament i operacions logístiques globals a Barcelona. La companyia, especialitzada en productes d'higiene i salut, es marca com a objectiu "implementar un nou model operatiu per al la planificació de subministraments" per gestionar les previsions de demanda per part dels clients i "optimitzar el rendiment" logístic de l'empresa.

Amb aquesta iniciativa, Essity continua amb la transformació digital del seu model de negoci gràcies a una "aposta per la tecnologia més avançada i la captació de talent especialitzat". Segons ha anunciat l'empresa, l'equip del Centre d'Excel·lència està format per 60 persones – 50 d'elles noves contractacions – tot i que preveu generar fins a 180 llocs de treball fins l'any 2024.

Essity compta amb més de 200 magatzems a tot el món, amb més de 3.000 càrregues completes enviades cada dia. El nou centre barceloní permetrà a l'empresa centralitzar la seva gestió i consolidar la informació de totes les plantes i proveïdors. El CoE ofereix l'empresa, segons Essity, la capacitat "d'elaborar pronòstics estadístics i anticipar i planificar la demanda", així com una estandardització de processos i l'automatització de l'emmagatzematge de tota la cadena de valor.

"Els nostres clients arreu del món són des de grans cadenes de distribució fins hotels, farmàcies o hospitals", explica el Country Manager d'Essity Iberia José Ramón Iracheta, "cadascun amb les seves idiosincràsies i necessitats distintes". Segons el directiu, "Barcelona és una localització excepcional per situar el CoE, perquè concentra bona part del talent especialitzat i la formació necessària en la seva cadena de subministrament".

Més informació
Catalunya és el segon territori europeu amb més pes logístic al PIB
El sector logístic trenca les previsions amb una revalorització del 4,3%
Avui et destaquem
El més llegit