Imatge de la nova seu d'Esteva a la zona de la Fira Gran Via
Imatge de la nova seu d'Esteva a la zona de la Fira Gran Via

Esteve es muda a la Zona Franca

La farmacèutica catalana lloga 12.000 metres quadrats d'oficines a l'edifici Torre Marina de Barcelona

La farmacèutica Esteve ha llogat 12.000 metres quadrats d'oficines a l'edifici Torre Marina de Barcelona, propietat d'Iberdrola Immobiliària, on instal·larà la seva nova seu corporativa el 2018, han informat aquest dimarts en un comunicat conjunt. Així, la farmacèutica catalana abandona la seva seu històrica del Guinardó.

Després de l'acord, subjecte a les pertinents aprovacions administratives, el grup farmacèutic ocuparà deu de les 13 plantes d'aquesta torre, que passarà a denominar-se Torre Esteve.

La nova seu acollirà més de 400 treballadors d'Esteve que actualment estan situats en diferents oficines a Barcelona, amb la intenció de concentrar els equips en un sol centre de treball.

La Torre Marina està situada a l'entrada del recinte de Fira de Barcelona en Gran Via, on Iberdrola Immobiliària promou altres tres edificis -Torre Auditori, Torre Ponent i Torre Llevant-, amb una superfície per lloguer sobre rasant de 22.899 metres quadrats i 21 plantes cadascun.

Torre Marina compta amb un sòcol comercial i de serveis denominat MarinAtrium i una superfície de lloguer de 19.423 metres quadrats en 13 plantes.

Més informació
Les empreses catalanes, les que més patenten de l'Estat
Posar diners per amor a l'art
La biotecnologia catalana desembarca a Colònia
Avui et destaquem
El més llegit