Euskatel obre mercat a Catalunya a través d'un acord amb el RACC

Oferiran tota la cartera de serveis convergents de l'operador de telecomunicacions basc a través de la marca RACCtel+

El director general del RACC i el conseller delegat d'Euskatel signen l'acord | Cedida El director general del RACC i el conseller delegat d'Euskatel signen l'acord | Cedida

El Grup Euskaltel i RACC han signat un nou acord per crear RACCtel+, una nova marca a través de la qual l'operador de telecomunicacions oferirà tota la seva cartera de serveis convergents -banda ampla, televisió digital i telefonia fixa i mòbil- als socis de l'entitat de serveis catalana. Les dues entitats amplien així l'acord que mantenien vigent des del 2008 fins ara, a través del qual els socis del RACC tenien la possibilitat de contractar serveis de telecomunicacions mòbils gestionades pel Grup Euskaltel.

A partir d'aquest moment, els socis del RACC tindran la possibilitat de contractar el portafolis complet de productes i serveis convergents de telecomunicacions fixes i mòbils del Grup Euskaltel: Internet de banda ampla, telefonia fixa i mòbil, i televisió digital. A més, pròximament també podran accedir als nous serveis tecnològics desenvolupats per l'operador, com solucions IoT (Internet de les Coses), intel·ligència artificial i noves tecnologies que conjuminen el Wifi i la mobilitat.

L'ampliació d'aquest acord suposa, a més, que el Grup Euskaltel entri en un nou mercat, a Catalunya, en què es troba la majoria dels socis del RACC. Així mateix, el Grup Euskaltel té traçat un "pla d'expansió, que el portarà a implantar-se en nous mercats al llarg del 2019 amb una alta capacitat de penetració, gràcies a la seva experiència i el seu contrastat model".

Després de la signatura de l'acord, el director general del RACC, Xavier Pérez, ha destacat que "la qualitat del servei tecnològic i la qualitat d'atenció al client que ofereix Euskaltel el converteixen en el partner ideal per a l'ampliació de l'oferta de serveis de telecomunicacions als nostres socis".

Expansió estratègica

Amb aquesta aliança, el RACC "consolida la seva aposta ferma en l'àmbit de la llar, i ofereix una gamma completa de serveis, que en l'actualitat ja cobreixen les assegurances, les urgències, les reparacions i les reformes, i que ara amb RACCtel+, s'amplien a l'oferta convergent de telecomunicacions".

Després de la rúbrica de l'acord, el conseller delegat del Grup Euskaltel, Francisco Arteche, ha afirmat que "en primer lloc, estem molt satisfets de poder oferir els nostres serveis al mercat català i d'haver aconseguit un acord estratègic amb una entitat referent per als catalans amb el prestigi, la qualitat i la solvència del RACC".

"Estem convençuts que l'acord signat avui amb el RACC serà molt positiu tant per a totes dues entitats com per als seus socis i clients, que podran accedir a una completa oferta de serveis convergents de telecomunicacions en condicions avantatjoses", ha afegit.

Arteche ha assegurat que per al grup, "aquest és un pas molt important en el procés d'expansió en el qual Euskaltel es troba immers en aquest moment". "Tenim un ambiciós pla d'aliances estratègiques amb els principals players del mercat i, en aquest cas, el RACC és un referent al sector en la qualitat de servei i assistència als seus clients", ha incidit.

Més informació
El RACC i Factorenergia s’alien per l’eficiència energètica
El RACC guanya 259,3 MEUR camí de la mobilitat
RACC Trips, la primera app de mobilitat compartida
Avui et destaquem
El més llegit