El RACC i Factorenergia s’alien per l’eficiència energètica

L’empresa atendrà les assistències de la llar relacionades amb el subministrament elèctric dels clients de l’energètica

Emili Rousaud, de Factorenergia, i Xavier Pérez, del RACC Emili Rousaud, de Factorenergia, i Xavier Pérez, del RACC

Factorenergia, companyia que comercialitza energia integral adreçada a empreses i a particular, i el RACC, entitat que presta serveis i assistència personal, mecànica, sanitària urgent i a la llar, han signat un acord de col·laboració per oferir serveis i avantatges relacionats amb l’energia als seus socis i clients, segons informen en un comunicat.

Amb aquest acord, el RACC gestionarà i atendrà les assistències relacionades amb el subministrament elèctric de les empreses clients de Factorenergia. A més, els socis del RACC podran accedir a descomptes i altres avantatges en productes i serveis de Fotoenergia, com preus reduïts en la tarifa d’electricitat, accés gratuït a energia 100% d’origen renovable i condicions econòmiques especials en la compra de productes per millorar l’eficiència energètica: tramitació, instal·lació i finançament de punts de recàrrega de vehicles elèctrics o instal·lacions fotovoltaiques per autoconsum.

El director general del RACC, Xavier Pérez, ha manifestat que “la col·laboració amb Factorenergia ens permet créixer en l’àmbit de l’assistència i donar un servei molt especialitzat a les pimes que més ho necessiten”. Actualment l’empresa ofereix assistència a la llar a més de tres milions de clients i gestiona més de 550.000 intervencions cada any.

Segons el director general de Factorenergia, Emili Rousaud, “estem molt satisfets amb aquest acord de col·laboració amb el RACC, ja que ens permet complementar els nostres serveis de subministrament de llum i gas, amb altres molt importants com són els serveis d’assistència de la mà d’una empresa capdavantera i molt prestigiosa com el RACC”.

Més informació
Factor Energia i Grup Sifu impulsen el vehicle elèctric privat
El RACC obre un taller urbà a Poble Nou
El RACC guanya 259,3 MEUR camí de la mobilitat
Avui et destaquem
El més llegit