RACC Trips, la primera app de mobilitat compartida

El RACC posa a l’abast dels ciutadans informació i localització de prop de 10.000 vehicles i equipaments dels operadors de transport de Barcelona

L'app permet accedir des d’un mateix mapa de Barcelona a tots els serveis compartits de bici, moto i cotxe L'app permet accedir des d’un mateix mapa de Barcelona a tots els serveis compartits de bici, moto i cotxe

Els ciutadans de Barcelona ja poden gaudir d’una app amb tota la informació sobre l’oferta de transport compartit i públic de la ciutat. El RACC acaba de presentar el primer agregador de serveis de mobilitat urbana que ofereix un accés centralitzat, senzill i intuïtiu.

RACC Trips, que es troba en fase inicial de desenvolupament i està disponible per iOS i Android, permet accedir des d’un mateix mapa de Barcelona a tots els serveis compartits de bici, moto i cotxe, i connecta en temps real amb metro, bus i tramvia. Actualment, l’app posa a l’abast dels usuaris informació i localització de prop de 10.000 vehicles i equipaments de diferents operadors a la ciutat de Barcelona segons el mode de transport.

Pel que fa a l’oferta de transport compartit, RACC Trips permet filtrar la informació per tipus de vehicle i operador i mostra sobre el mapa la ubicació dels vehicles disponibles amb una fitxa informativa on es pot consultar l’operador, la matrícula i la marca, l’autonomia (en kilòmetres o en nivell de bateria per vehicles elèctrics) i la direcció on es troba ubicat.

En el cas de bicicletes, a més d’oferir informació i localització de les estacions de Bicicng i la localització dels pàrquings de Vadebike i Bicibox, l’app també aporta informació d’interès per als usuaris com la ubicació de punts bici RACC, un servei d’autoreparació de bicicletes.

Així mateix, l’aplicació ubica totes les parades de metro, tramvia i bus a la ciutat de Barcelona i ofereix en temps real informació provinent de l’Autoritat Metropolitana de Barcelona (AMB) i de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), sobre el servei, la previsió del temps d’arribada i les connexions amb altres línies.

Pròximament, també disposarà d’informació dels serveis de Rodalies i de Ferrocarrils de la Generalitat. A més, RACC Trips incorpora al mapa la localització de les parades de taxi a la ciutat. 

Més informació
El Racc i Torrot s'uneixen per promoure la mobilitat elèctrica
El RACC obre un taller urbà a Poble Nou
El RACC desenvolupa un servei per compartir cotxe
Avui et destaquem
El més llegit