Facebook a Barcelona: quins perfils de treballadors busca?

La companyia ofereix diferents sous als 'community manager' en funció de l’idioma que parlin

La majoria de vacants que ofereix Facebook a Barcelona són de 'community manager' La majoria de vacants que ofereix Facebook a Barcelona són de 'community manager'

Facebook donarà feina a 500 persones en el seu nou centre operatiu que es dedicarà a lluitar contra les fake news des de Barcelona. Per això, l’empresa Competence Call Center (CCC) ja ha començat a buscar personal per cobrir aquestes vacants als 9.000 metres quadrats que ha llogat la companyia a la Torre Agbar.

El perfil predominant en les ofertes de feina és el de community manager. Les seves tasques seran revisar els continguts per comprovar que es compleixen les condicions d’ús i resoldre problemes dels usuaris. Facebook busca fins a 22 perfils diferents, amb ofertes i sous que varien segons l’idioma que domini el candidat. Així, l’empresa ofereix un mínim de 24.000 euros més bonificació i una pujada salarial garantida el següent any en el cas de perfils de parla hispana, mentre que en els perfils de parla noruega, holandesa i danesa el sou puja fins als 30.000 euros.

D’altra banda, el nou centre operatiu de Facebook també busca altres perfils professionals com psicòlegs, reclutadors, responsables de recursos humans, caps d’equip, gestors de qualitat o administradors de sistemes. En aquests perfils, l’empresa CCC no especifica el seu sou i en la majoria dels casos es busquen persones amb dos o tres anys d’experiència.

La companyia CCC detalla tots els perfils disponibles i les condicions de cada oferta de feina a la seva pàgina web. 

Més informació
Facebook escull Barcelona per un gran centre de control de 'fake news'
I si el 'fake' ets tu?
Barcelona, el 'call center' d'Europa?
Avui et destaquem
El més llegit