Ficosa invertirà 500 milions d'euros en la transformació de l'automòbil

La multinacional catalana preveu que en els propers cinc anys la facturació de sistemes tecnològics ascendeixi fins als 800 milions d'euros

El nou Hub e-Mobility que ha posat en marxa Ficosa | ACN
El nou Hub e-Mobility que ha posat en marxa Ficosa | ACN

Ficosa preveu invertir 500 milions d'euros en els propers quatre anys per impulsar aquelles àrees que considera "decisives" en la transformació de l'automòbil: sistemes de visió, connectivitat, seguretat i mobilitat electrònica, segons han explicat en un comunicat. La multinacional catalana ha remarcat que aquesta inversió "reforçarà" les que ja està desemborsant actualment en altres àmbits.

Més info: Ficosa inverteix 10 MEUR en un 'hub' de mobilitat elèctrica

La companyia ha assenyalat que va facturar 1.280 milions d'euros el 2017 i va invertir al voltant del 8% de les seves vendes en Investigació i Desenvolupament (R+D).

També ha exposat que preveu que en els propers cinc anys la facturació de sistemes tecnològics ascendeixi dels 100 milions d'euros fins als 800 milions d'euros.

Creada fa 70 anys i amb seu a Barcelona, l'empresa compta amb una plantilla de més de 10.500 treballadors i està present a 19 països d'Europa, Amèrica del Nord i del Sud, Àsia i Àfrica.

Més Informació
Ficosa inverteix cinc milions d'euros en noves instal·lacions a Portugal
Ficosa crea per a Audi el primer retrovisor digital d'Europa
Ficosa invertirà 500 milions d'euros en quatre anys
Avui et destaquem
Comentaris