Reig Jofre produirà un fàrmac contra el Parkinson a Suècia

La filial de Malmo, Bioglan, començarà la fabricació del medicament Lecigon al segon trimestre del 2020

Entrada principal de la seu de Reig Jofre a Sant Joan Despí | ACN Entrada principal de la seu de Reig Jofre a Sant Joan Despí | ACN

La filial sueca de Reig Jofre, Bioglan, fabricarà en exclusiva un medicament per tractar el Parkison. El laboratori català ha arribat a un acord amb Lobsor Pharmaceuticals per produir el Lecigon, emprat per tractar el Parkinson en etapes avançades, a partir del segon trimestre del 2020. 

El conveni inclou l'ampliació de les instal·lacions de Bioglan a Malmo (Suècia) per satisfer les necessitats productives de la farmacèutica Lobsor, amb una quarta línia de producció que costarà un milió d'euros. Les dues parts destaquen la importància d'aquest fàrmac. El conseller delegat de Bioglan, Simon Björklund, creu que marcarà "una gran diferència" per als pacients amb Parkinson. 

D'altra banda, el conseller delegat de Lobsor Pharmaceuticals, Ulf Rosen, ha dit de Bioglan que és "suficientment gran com per a proporcionar recursos altament escalables".  El centre suec és l'encarregat del desenvolupament i producció de semisòlids de Reig Jofre, i hi treballen un centenar de persones.  

 


 

Més informació
L'expansió internacional fa guanyar un 3% més a Reig Jofre
Reig Jofre adquireix la cartera d'artrosi de Bioibérica
Reig Jofre amplia en 24 milions d'euros el capital per expandir-se
Avui et destaquem
El més llegit