CA | ES

Five Guys obrirà el tercer restaurant a Barcelona a Diagonal Mar

La cadena d’hamburgueses nord-americana crearà 45 llocs de feina amb el nou establiment

L'exterior d'un dels restaurants de Five Guys | Aiats Agustí L'exterior d'un dels restaurants de Five Guys | Aiats Agustí

Five Guys obrirà el seu tercer establiment a Catalunya el pròxim 8 d’octubre, segons ha explicat el CEO de l'empresa, Daniel Agromayor, a VIA Empresa. El nou restaurant s’ubicarà al centre comercial Diagonal Mar i tindrà una superfície de més de 400 metres quadrats. Aquesta obertura comportarà la creació de 45 llocs de feina Barcelona.

Es tracta del 12è restaurant de la cadena d’hamburgueses a l’Estat espanyol, on ja en té sis a Madrid, un a Saragossa, un a Granada, dos a Barcelona i pròximament obrirà també un a València. L’hamburgueseria preferida d’Obama va aterrar a la capital catalana el passat mes d’abril, quan va obrir el primer restaurant en un altre centre comercial, La Maquinista.

Un dels restaurants de Five Guys a Barcelona
El restaurant de Five Guys a tocar de la Sagrada Família | AAD

 

Five Guys és una empresa nord-americana nascuda l’any 1986 a Arlington i que té presència a Europa des de l’any 2013. La cadena compta amb restaurants al Regne Unit, França, Alemanya, Espanya i des de fa poc també a Luxemburg i Itàlia.

Més informació
Five Guys: l'hamburgueseria preferida d'Obama arriba a Barcelona
Five Guys crea 60 llocs de feina pel nou 'Rock'n Roll' barceloní
Avui et destaquem
El més llegit