Florentino Pérez es ven diversos peatges a l'ombra a Catalunya

ACS ven a la britànica Hermes Infraestructure un 74% de les concessions a les autovies C-14 i C-15 i quatre peatges a l'ombra més

El president del grup ACS, en una imatge d'arxiu | ACN El president del grup ACS, en una imatge d'arxiu | ACN

El grup ACS, propietat de Florentino Pérez, s'ha venut la concessió de diversos peatges a l'ombra que té a Catalunya. En concret, s'ha desfet d'un 74% de les participacions que té a les autovies C-14 (de Reus a Alcover) i C-15 (de l'Eix Diagonal), i quatre peatges a l'ombra més. Les ven a través de la filial Iridium a la britànica Hermes Infraestructure

L'empresa controlada pel president del Real Madrid mantindrà la gestió i l'operació per mitjà del 26% de les participacions que es quedarà. Segons ha anunciat a través d'un comunicat, mantindrà una "presència molt significativa" en els òrgans d'administració de les societats i la gestió diària de les concessions.    

A més de les concessions catalanes, també es ven les autovies de la Manxa, Pinares, el Pirineu navarrès i la que va de Santiago de Compostel·la a Brion. Les sis concessions compten amb una inversió total superior als 1.100 milions d'euros i tenen un període mitjà de vigència de 19,4 anys. 

Més info: Florentino Pérez entra en el negoci de les elèctriques

ACS ha entrat aquest any en el negoci de les elèctriques, amb el llançament d'Eleia l'abril passat. També com a nou negoci, l'empresa de Florentino Pérez va entrar a les telecomunicacions fa un any, amb la compra de 700.000 accions de l'operadora MásMóvil. 

Més informació
Florentino entra en el negoci de les telecomunicacions
ACS i Atlantia ja tenen el control d'Abertis
Avui et destaquem
El més llegit