Fluidra dissenya la piscina olímpica dels Jocs Panamericans

La multinacional fundada a Catalunya s'adjudica el projecte valorat en 1,3 milions d'euros

La piscina dels Sukma Games de Malàsia és una de les piscines de competició disenyades per Fluidra La piscina dels Sukma Games de Malàsia és una de les piscines de competició disenyades per Fluidra

Els Jocs Panamericans de Lima de 2019 comptaran amb una piscina de disseny català. Així ho han anunciat els responsables del grup multinacional d'arrels catalanes Fluidra en un comunicat. Concretament, la companyia s'encarregarà d'idear i edificar la piscina on tindran lloc les competicions de waterpolo, un projecte valorat en 1,3 milions d'euros (5 milions de sols peruans).

Entre el 26 de juliol i l'11 d'agost, l'espai, que es construirà al Complex Esportiu Andrés Avelino Cáceres, acollirà 6.000 esportistes provinents dels 41 països del continent americà. Amb aquesta piscina, Fluidra suma una altra competició important a la seva particular vitrina de trofeus. Entre altres, l'empresa s'ha ocupat de subministrar solucions pels Jocs Centreamericans i del Carib de 2018 de Barranquilla, diferents competicions de Mèxic i Colòmbia, els Asian Games de Yakarta, Palembang i Indonèsia, els Sukma Games de Malàsia i els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018.

El grup multinacional fundat l'any 2002 està dedicat al desenvolupament de productes i serveis innovadors i solucions lligades a la internet de les coses en el mercat de la piscina residencial i comercial a escala global.

 

 

Més informació
Fluidra renovarà l'Aceh Aquatic Center d'Indonèsia
Fluidra guanya 34,1 MEUR després de fusionar-se amb Zodiac
Fluidra ja es pot fusionar amb Zodiac
Avui et destaquem
El més llegit