Foment del Treball obre oficina a Brussel·les

Llibre explica que "farem de lobby com ja ho fem a les Corts Generals i al Parlament de Catalunya"

Kilian Garcia i Josep Sánchez Llibre a Brussel·les | Cedida Kilian Garcia i Josep Sánchez Llibre a Brussel·les | Cedida

Foment del Treball obre una oficina a Brussel·les per incrementar la seva presència en les institucions europees. Així ha informat la patronal en un comunicat, on subratllen que ho fan per treballar en cinc eixos fonamentals: continuar treballant i donant suport a la transició energètica, lluitar contra la crisi climàtica, potenciar la mobilitat neta, reforcçar l’economia digital i l’economia 4.0 i continuar millorant des de la UE l’accés de les empreses catalanes als mercats internacionals.

Més info: Pimec i Foment emplacen les empreses a preparar-se pel Brexit

El president de Foment, Josep Sánchez Llibre, sovintejarà la seva presència en la Comissió, el Consell i el Parlament Europeu per defensar els interessos dels diferents sectors empresarials de Catalunya com ja ho fa en el Congrés dels Diputats i en el Parlament de Catalunya.

Sánchez Llibre remarca que “amb l’increment de la nostra presència en les institucions europees, Foment pretén que els diversos grups del Parlament Europeu coneguin de primera mà quines són les inquietuds, necessitats i problemes del conjunt dels sectors econòmics de Catalunya, per tal de trobar solucions satisfactòries”.

Més informació
Foment, Pimec i Cecot lamenten la repetició d'eleccions espanyoles
Foment del Treball fitxa Enrique Lacalle com a conseller
Foment marca primer en seguretat ciutadana a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit