Fourvenues capta 6,5 MEUR d'inversió i mira cap a Europa

L'èxit de la companyia ha permès que la seva plantilla s'hagi incrementat un 360% en els darrers 9 mesos i acabés l'any 2022 amb 35 milions en vendes

Sergio Báguena, Rubén Pérez, Alberto Centeno i Javi Gualde, socis de Fourvenues | Cedida Sergio Báguena, Rubén Pérez, Alberto Centeno i Javi Gualde, socis de Fourvenues | Cedida

Fourvenues acaba de tancar una ronda d'inversió de 6,5 milions d'euros liderada pel fons nord-americà Base 10, amb seu a Silicon Valley (EUA), a la que s'ha sumat Angels, la societat d'inversió de Juan Roig, que ja va apostar per la companyia a la seva ronda anterior. També hi participen ZBG (Països Baixos), FJ Labs (Estats Units) i Felipe Navío i Juan Urdiales, fundadors de Jobandtalent, empresa que va tancar el 2022 amb 2.000 milions d'euros de facturació.

La companyia ha digitalitzat la indústria de l'oci nocturn oferint als negocis un programari de gestió integral que disposa de múltiples funcionalitats en una mateixa plataforma i que, més enllà de la comoditat, té l'objectiu que els locals puguin gestionar tots els seus serveis, així com les llistes de convidats, entrades, reserves o, fins i tot, la gestió dels equips de relacions públiques.

La companyia ha digitalitzat la indústria de l'oci nocturn oferint als negocis un programari de gestió integral

Aquest fet facilita la seva productivitat i rendibilitat, permetent als empresaris estar al corrent en temps real de tot el que passa a l'esdeveniment. Un cop finalitzat, totes les dades recollides els permeten conèixer millor els seus clients, així com la possibilitat de comunicar-s'hi mitjançant campanyes de màrqueting.

Equipo de Fourvenues | Cedida
Equip de Fourvenues | Cedida

“Estem molt contents de tenir el suport de BASE 10, fons referent als Estats Units, com a soci a la nostra missió de professionalitzar el futur del lleure nocturn creant una solució tecnològica global per al sector" explica Alberto Centeno, CEO de Fourvenues, qui agraeix Angels per "tornar a invertir en nosaltres, cosa que mostra el seu interès pel projecte. De la mateixa manera, comptar amb fons com FJ Labs o ZGB suposa un gran suport en convertir-se en socis estratègics per a la nostra expansió internacional, que ha esdevingut un objectiu principal”.

Més info: L'oci nocturn preveu facturar 96 MEUR durant el MWC 2023

La companyia ja està present a diversos països i pretén que un percentatge rellevant de la facturació del 2023 vingui del mercat internacional. "Aquesta ronda suposa un punt d'inflexió. Ens ajudarà a fer un salt en l'evolució de totes les àrees estratègiques i ens permetrà accelerar el creixement de l'empresa”.

Més informació
L'oci nocturn preveu que la "presència massiva" de congressistes al MWC aporti 60 MEUR de facturació
Empresa activa 20 MEUR més per a l'oci nocturn
L'oci nocturn i la restauració exploten: "Sempre rebem els mateixos"
Avui et destaquem
El més llegit