Oracle serà veïna de Facebook a Barcelona

La multinacional tecnològica obre un nou centre de desenvolupament a la Torre Glòries on donarà feina a 250 treballadors

Catalunya va iniciar el 2023 amb 2.022 startups | Cedida Catalunya va iniciar el 2023 amb 2.022 startups | Cedida

Barcelona segueix d'enhorabona i és cada dia una mica més poderosa. Una nova multinacional tecnològica de la talla d'Oracle ha decidit instal·lar-se a la capital catalana per obrir un nou centre de desenvolupament i ampliar així la seva base. De moment, traslladarà 250 treballadors a la Torre Glòries on compartirà edifici amb Facebook, segons ha avançat TV3. 

Més concretament, Oracle Netsuite especialitzada en aplicacions de pagament empresarial al núvol ocuparà fins a tres plantes de l'edifici i no descarta ocupar-ne encara dues més. Mentrestant, la companyia liderada per Mark Zuckerberg ja va anunciar ara fa un parell de mesos que llogaria 9.000 metres quadrats en vuit plantes de la Torre Glòries i donaria feina a 500 persones. 

Més info: Barcelona és poderosa

El procés de selecció de personal ja ha començat en totes dues multinacionals. Així ho ha posat de manifest Oracle a través de les xarxes socials: "Vine a créixer amb nosaltres. Uneix-te al nostre equip en el nostre nou centre de desenvolupament a Barcelona". Així doncs, el desenvolupament d'Oracle i el control de Fake News de Facebook es trobaran a les reunions de veïns. 

Més informació
Facebook escull Barcelona per un gran centre de control de 'fake news'
Barcelona acollirà des del 2020 la fira mundial de l'audiovisual
L’americana Organtheory Fitness obrirà vuit gimnasos a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit