Freixenet llança un ERTO als seus comercials

L'expedient afecta 110 treballadors del grup i permetrà garantir "la totalitat de l'ocupació a llarg termini", segons la companyia

Les caves Freixenet Les caves Freixenet

El grup Freixenet ha anunciat la presentació d'un ERTO per als 110 treballadors del seu departament de vendes, Comercial Grup Freixenet, com a conseqüència de la crisi del coronavirus. La companyia s'ha compromès amb els treballadors a compensar-los entre el 75% i el 90% del seu salari i ha plantejat l'expedient com a "mesura transitòria vinculada a la durada de l'estat d'alarma i l'obertura de les restriccions de confinament".

El grup ha explicat en un comunicat que la situació generada per la pandèmia l'ha obligat a presentar aquest expedient "com un exercici de responsabilitat per garantir la totalitat de l'ocupació a llarg termini" i després de la caiguda de l'activitat comercial derivada de l'actual context. Mentrestant, la companyia ha impulsat el teletreball per a gran part de la seva plantilla i ha establert mesures per continuar abastint els seus clients.

Més info: El 9% de les persones ocupades ja estan immerses en un ERTO

En aquest sentit, manté les línies de producció. El conseller delegat i vicepresident del grup Freixenet, Pere Ferrer, ha expressat el seu "profund agraïment" als treballadors per la seva "lleialtat, compromís i responsabilitat que han demostrat en aquests moments, i en especial, als empleats que segueixen assistint als seus llocs físics de feina, com és el cas de les àrees de producció i logística".

Comercial Grup Freixenet és una de les cinc marques que formen el grup, juntament amb Freixenet, Segura Viudas, Castellblanc i UCSA. En total, el grup, que té la seva seu a Sant Sadurní d'Anoia i el 2008 va ser adquirit per Henkell, dona feina a 1.054 persones a tot l'Estat.

Més informació
El president d’honor de Freixenet compra els cellers Vins Font
Freixenet ven el celler d'Henri Abelé a Nicolas Feuillatte
Bonet abandona la presidència de Freixenet
Avui et destaquem
El més llegit